179A7925

Houtenpennen.nl is ontstaan uit een uit de kluiten gewassen hobby van Jaap de Geus. Wat begon als het draaien van miniatuur glaasjes voor het poppenhuis, is uitgegroeid tot een hele werkplaats in het schuurtje.

Jaap begon met draaien op een kleinere draaibank en wilde al snel meer proberen dan alleen kleine glaasjes en schaaltjes. Bij Craftsupplies.nl bestelde hij een set om pennen te maken en was meteen verkocht. Sinds 2007 draait hij eigenlijk voornamelijk pennen.

Op houten pennen verkoopt hij allerlei pennen. Van balpen tot vulpen en kroontjes pen. In hout of gekleurd acryl. Het mooiste vind hij als hij de pen echt speciaal kan maken. Hij denkt dan ook graag met zijn klanten mee om zo'n speciaal mogelijke pen te maken.

Zo maakte hij pennen van (zelf gekleurd) hout, oude drumstokken, hoorn van een koe, kurk, bamboe en combineerde hij verschillende materialen zoals hout en acryl.

Bijna al het hout dat Jaap gebruikt haalt hij bij Inlands hout in Burgum, of uit de tuin van vrienden die een boom gekapt hebben. Al het hout komt dus uit Nederland. Hij gebruikt liever geen tropisch hardhout om zo de pennen zo duurzaam mogelijk te maken.

179A8030
179A8050
179A7990
179A7955

Op de hoogte blijven van nieuws en acties? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!