Pennenset voor een huwelijk

Mijn achterbuurman vroeg mij in december om een pennenset te maken voor zijn broer en schoonzus. Vlak voor kerst zouden zij 50 jaar getrouwd zijn. De pennen werden pas begin deze maand gegeven, dus nu kan ik ze laten zien.

Er werd gekozen voor eikenhout met slaap. Deze pennen werden afgewerkt met gunmetal en met chroom. Er kwam ook een gegraveerd doosje bij. Op mijn vraag of er voor elke pen een doosje moest zijn, kwam als antwoord; Nee hoor niet nodig, ze liggen toch ook samen in bed. Dat is echt wel humor.

Maar er zijn toch ook klanten die voor hun eigen pen wel een apart doosje willen hebben, omdat als ze de pen meenemen dat dan makkelijker in het doosje kan. Dus op zich vond ik de vraag niet zo heel gek.

Omdat het wel een bijzonder cadeau was voor een 50 jarig huwelijk, heeft mijn echtgenote er een cadeauverpakking van gemaakt. Passend bij het gouden huwelijk.

Wist je trouwens dat veel bruiloftsjaren een naam hebben? Ik wist het wel van goud maar al die andere niet echt. Is wel leuk om eens te lezen.

In ieder geval, de pennen zijn cadeau gedaan en het echtpaar was er heel blij mee. Ik hoop dat ze er veel plezier aan zullen hebben. En ik wens ze samen nog vele mooie jaren toe.

Materialen: Eikenhout met slaap, Fancy pen chroom + gunmetal, doosje, graveerwerk, cadeauverpakking.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.