Graveerwerk!

We hebben een aantal drukke weken achter de rug, en ik realiseer me dat ik gewoon geen tijd had om de site bij te werken. Nou heb ik ook niet heel veel pennen gemaakt, maar ik was vooral bezig om mij draai atelier opnieuw in te richten. Dat is allemaal gedaan en ik ben inmiddels al volop bezig met opdrachten.

Ik heb het ook druk gehad met de kleinkinderen. We hebben medio juli een kleinzoon gekregen. En onze kleindochter is alweer 1 jaar geworden. We helpen onze kids, met hun kids. Dus een keertje oppassen of een helpende hand bieden waar nodig. En ja dan schiet het andere werk er iets bij in.

Gelukkig waren er geen spoed bestellingen. En anders heb ik altijd nog wat op voorraad, dat nu mooi in de pennenkast is opgeborgen. In afwachting van een nieuwe eigenaar.

Naast het draaien doe ik af en toe ook gewoon wat graveerwerk. Zo heb ik al jaren een spreuk, geen idee waar ik die vandaan heb, maar die komt wel eens van pas. Die heb ik op een mooi houten plankje gegraveerd en hangt nu in het “It Keukentsje” van het Mienskar, onze plaatselijke snackbar. De kok is er heel blij mee!

Dus wie dat leest, er is van alles mogelijk!

Materialen: Graveerwerk.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.