Feestdagen

Het is alweer herfst. Het lijkt wel of het jaar weer omvliegt. Zeker zo de laatste maanden van het jaar. Dat zijn ook altijd wel wat drukkere maanden.

Volgende maand is het al november en dan komt Sinterklaas weer in het land. Maar dan is het ook zo maar Kerstmis en de jaarwisseling.

Je ziet Santa is al druk bezig in het atelier om dingen te maken. Ik kan vaak al wel wat voorbereidend werk doen, maar de “Finishing Touch” komt pas als duidelijk is welke pen het gaat worden.

Wil je een mooie pen of vulpen cadeau doen, wees dan op tijd. De verwerking kost in de regel 5-7 werkdagen. Maar ik streef er altijd naar om het ruim binnen die tijd te kunnen versturen. Dit is uiteraard afhankelijk van het aantal bestellingen dat ik op dat moment heb.

Je kunt bij de pen ook een doosje bestellen of een fluwelen hoesje. Het kan eventueel ook feestelijk ingepakt worden. Veel is er mogelijk. Wil je wat meer informatie dan kun je altijd een berichtje achterlaten via het formulier al dan niet met je telefoonnummer.

Leave a Comment

8 − 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.