Rollerball met graveerwerk

Vaak hoor ik van de klanten waarom ze een pen bestellen. Niet alleen omdat ze graag een bijzondere pen willen hebben, maar er zit ook wel eens een verhaal achter. Dat verhaal geeft vaak aan waarom ze de pen kopen en ook waarom ze speciaal die houtsoort willen hebben.

Ik vind dat leuk om te horen. Soms kan de klant niet een keus maken, omdat er gewoon te veel te kiezen is. Dan help ik ze daarbij en komen we tot een goed en mooi eindproduct.

De klant die deze pen bestelde van eikenhout met slaap, wilde de pen aan een goede vriend geven. Zijn vriend had een dagboek aangeschaft en hij vond dat daar wel een bijzondere pen bij hoorde.

Graag wilde hij dat er op de pen gegraveerd kon worden. Op de pennen zelf graveer ik niet. Dat doet afbreuk aan de pen. Wel kan op de dop worden gegraveerd. Dat is iets wat ik altijd laat doen. Daar heb ik niet de juiste apparatuur voor.

Doordat de initialen in de dop gegraveerd zijn, heeft de pen wel iets bijzonders gekregen. Hierdoor is de pen echt iets persoonlijks geworden.

Ik hoop in ieder geval dat de ontvanger zijn gedachtes met deze pen mooi in zijn dagboek kan schrijven.

Materialen: Eikenhout met slaap, Rollerball gun metal, graveerwerk.

Leave a Comment

4 × 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.