Achterin de tuin heb ik een fantastisch mooi schuurtje wat is omgebouwd, van binnen, tot een atelier voor mijn houtdraaien. Naast de schuur was een wat verloren smal strookje, waar je eigenlijk niks mee kon doen. Ik zou het niet eens als pad kunnen gebruiken, zo smal is het.

Ik besloot dat het wel uitermate geschikt zou zijn voor houtopslag. Dus heb ik er van de zomer een dakje op gemaakt, en een soort stellage. Daar ligt nu het hout te wachten en te drogen totdat ik het nodig heb.

Je ziet, ik heb best nog wel wat in voorraad om pennen te maken. Ik zal me de komende tijd echt niet vervelen.

Het enige wat me kan tegenhouden, is de kou. Want met deze mistige, vorstige dagen is de temperatuur, ondanks de kachel, best fris in het atelier.

Leave a Comment

16 − 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.