Er zijn al weer bestellingen binnen gekomen en ik ben er druk mee aan het werk. Nu ik met prepensioen ben is het heerlijk om hele dagen in het atelier aan het draaien te zijn.

Er liggen allerlei plannen om mee aan de slag te gaan en eentje ervan was, gaan adverteren. Dat heb ik deze week voor het eerst gedaan in het regionale dorpskrantje.

Gisteren is het krantje uitgekomen en ik heb veel bezoekers gehad op de site van houtenpennen.nl. Daar ben ik heel erg blij mee.

De site is op het moment nog een beetje onder constructie, dat wil zeggen dat nog niet alles er op staat zoals ik het wil. Er moeten nog bestelformulieren komen en de prijzen moeten wat duidelijker te vinden zijn. We proberen dat zo gauw mogelijk te doen.

De prijs voor een balpen zit tussen € 27,50 en € 30,- afhankelijk van de houtsoort en exclusief verzendkosten. De prijs voor een vulpen zit tussen € 85,- en € 90,- afhankelijk van de houtsoort en exclusief verzendkosten. De levertijd van een pen ligt tussen de 5 en 7 werkdagen.

Voor de meerwaarde van € 5,- kun je voor de balpen een houten doosje mee bestellen. Dat kan eventueel ook worden gegraveerd met tekst of logo. De doosjes zijn echter alleen mee te bestellen met een pen en zijn niet los te koop.

Dus kijk eens rond op de site. Voor vragen of telefonisch overleg kun je contact opnemen via het contact formulier. Vergeet dan niet je telefoonnummer erbij te zetten.

Leave a Comment

one × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.