Olijfhout gekleurd

Hout kleuren vind ik eigenlijk best leuk om te doen. Je weet gewoon niet wat eruit gaat komen. Welke stukken wel of geen inkt aannemen.

Ik had al eerder hout gekleurd, maar dat was met multiplex. Ik weet nu dat, dat niet allemaal goed door kleurt. Daardoor blijven er wat lichtere stukken zichtbaar. Ook heb ik die pennen nog eens extra in een inktbad moeten doen omdat er hele stukken geen inkt hadden opgenomen.

Onderstaande pen is echter van olijfhout. Dat heb ik ook in een restje inkt gedaan en behoorlijk lang erin gelaten. Ik vind het bijzonder dat sommige stukken van het hout, totaal geen inkt hebben opgenomen. Heeft vast iets te maken met de dichtheid van het hout.

Al met al vind ik het wel een bijzondere pen geworden.

Leave a Comment

4 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.