Het is eindelijk zover. Vorige week is echt de laatste doos uitgepakt en mijn atelier heringericht. Het stond toch niet helemaal praktisch genoeg naar mijn zin. En nu is het beter. Alhoewel het vast nog wel een paar keer heen en weer gaat schuiven.

De jas is weer uit de doos gehaald en heb ik inmiddels al weer aangehad. Je moet je nu eenmaal goed beschermen als je aan het houtdraaien bent. De splinters vliegen je vaak genoeg om de kop heen.

Een kleine rondleiding door mijn atelier. Hier rechts als je binnenkomt staat de grote draaibank.

Draaien we door naar links, dan staat er al het andere mechanische gereedschap wat ik mogelijk nodig kan hebben.

Tot slot aan de linkerkant staat de kleine draaibank.

Zoals je ziet zit de 1e pen alweer in de draaibank. Het is heerlijk om weer aan het werk te zijn, en zeker in zo’n mooie nieuwe werkplaats.

Per direct is het weer mogelijk om te bestellen. De feestdagen komen er ook al weer aan. Wil je dan een mooi cadeau hebben dan kun je daar maar beter mee op tijd zijn. Het duurt zeker 5 tot 7 werkdagen dat een pen klaar is. Dat is mede afhankelijk wat voor pen je wilt hebben. Per slot zijn ze altijd “Custom Made”.

Mocht je eens langs willen komen om te kijken hoe dit proces van pen maken gaat, maak dan eens een afspraak. Misschien wil je zelf wel eens proberen, met begeleiding, om een pen te draaien.

Neem gerust contact op via het formulier om het een en ander te bespreken.

Leave a Comment

four × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.