Update van mijn houtdraai atelier

De verhuizing is inmiddels al weer 2 maanden achter de rug. We zijn druk bezig geweest om alles weer zo snel mogelijk uit te pakken en een plekje te geven. En dat lukt ook betrekkelijk snel. We waren met een maand al aardig weer op orde.

Mijn atelier was echter een heel ander verhaal. Er stonden zoveel dozen en machines in dat ik er hooguit één stap in kon zetten en niet verder. Zodra de weersomstandigheden iets beter werden, konden de dozen naar buiten en het isoleren beginnen.

Ik had ook wat meer werkruimte nodig. Deze massieve plaat grenen was van een oud bed en paste perfect langs de rand. Ook was er niet veel opbergruimte in het hok. Dus een extra boekenkast erin gezet en ook de ladeblokken van het oude bed.

Hier kon mooi de kleine draaibank op staan.

De grote draaibank staat inmiddels ook op zijn vaste plek en alle dozen zijn al leeg.

Het enige wat nog ontbrak was extra licht en stopcontacten. Dat is inmiddels gisteren gebeurd. Vandaag en komende dagen nog wat extra klusjes en sorteerwerk en dan geloof ik dat ik bijna weer zover ben om opdrachten aan te nemen.

Leave a Comment

4 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.