Zoals al eerder was aangekondigd, en je kunt het ook op de site zien staan, gaan we verhuizen.

We hebben er lang naar uitgekeken, maar nu is het toch zover. Alhoewel wel iets sneller dan was gepland, aangezien de overdracht van onze eigen woning een maand eerder is dan aanvankelijk de bedoeling was. En dat is ook prima hoor. Al die volgepakte dozen maken het nou eenmaal niet gezelliger in huis.

De laatste tijd heb ik nog wel flink wat opdrachten gehad, maar nu moet ik toch echt zeggen, dat de houtdraai werkplaats dicht gaat voor een paar maanden. Het is de bedoeling dat de werkplaats begin oktober weer open gaat. Maar zodra de beitels er weer aan toe zijn, en ik ook, dan laat ik het jullie weten dat de werkplaats weer operationeel is.

Ik probeer nog wel wat dingen in de agenda te zetten zodat er af en toe nog wel een blog van me komt. Want ik heb nog wel wat mooie dingen te laten zien, echter door de verhuizingsdrukte vooraf kwam het er niet altijd van om rustig te zitten en een blog te schrijven.

Leave a Comment

one × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.