Bij deze wens ik jullie allen een gelukkig en gezond nieuwjaar. Dat het maar een fantastisch jaar voor je mag worden.

De site heeft , om diverse redenen, enige tijd stil gelegen maar we hebben in die tijd wel plannen gemaakt voor de toekomst.

De site zal een ander uiterlijk krijgen waardoor de zoekfuncties beter gaan worden. Daarnaast komt er ook een webshop, die je de mogelijkheid gaat geven zelf de pennen te kunnen samenstellen. Dat zal een versnelling geven in het bestelproces, maar de pennen zullen altijd pas gemaakt worden op bestelling. Het blijft dus altijd een unieke pen waar er maar eentje van is.

Als afscheidscadeautje heb ik afgelopen maand voor al mijn collega’s nog een pen gemaakt.

Op het doosje heb ik, bij de passende pen, ook de houtsoort gegraveerd, zodat ze altijd weten welke houtsoort het is.

Op een doosje zie je ook Drijfhout uit Turkije staan. In het kerstassortiment van een groot tuincentrum vond ik zakjes met drijfhout als decoratie artikel. Dat hout had precies de maat die ik voor een penblank nodig heb. Nadat ik het goed gestabiliseerd had kon ik er een mooie pen van maken.

Ik heb daar nog genoeg hout van, dus het kan besteld worden.

Materialen: Drijfhout uit Turkije, Beli, purperhart, Walnoten, Goudenregen, Eiken, Fancy pennen goud + gunmetal.

Leave a Comment

five + three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.