Afgelopen maand, klinkt ver weg maar dat is nog maar kort geleden, kreeg ik een bijzonder bestelling van een klant. De klant wilde een pen bestellen, maar aangezien het een cadeau was, wilde ze er ook een dagje uit aan vastknopen. De vraag kwam of ze ook zelf de pen konden maken. Een workshop dus.

Dat had ik nog nooit gedaan. Alhoewel mijn dochter had al wel zelf eens een pen gedraaid, samen met me. Toch was dit nieuw voor me, maar ik had er wel zin in om dat te gaan doen.

Er zijn wel een aantal dingen die ik zelf heb gedaan. Zoals de voorbereidingen en ook het uiteindelijke afwerken. Maar de klant kon wel diezelfde dag met zijn eigen gedraaide pen naar huis.

Eigenlijk is het best goed bevallen en ik ben aan het overwegen om dat ook te gaan aanbieden. Ik hou jullie op de hoogte.

IMG_0562

IMG_0565

Materialen: Curaçao de Negro, Fancypen gunmetal.

Leave a Comment

3 × four =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.