Disc Stylus

Regelmatig krijg ik een vraag voor een stylus pen, al dan niet met een pen erbij. Voor een stylus zijn er verschillende tips, zoals wat rubberachtig of kevlar.

Onderstaande stylus heeft een disc tip. Hiermee kun je heel gericht en verfijnd werken. Schijnt ideaal te zijn om foto’s te bewerken. Deze heb ik speciaal, voor iemand, laten meenemen uit Amerika, om er een stylus van te maken. Het acryl black/white past er perfect bij.

Deze uitvoering is hier niet te koop en kan ik dus ook niet bestellen!

Materialen: Acryl black/white, Disc stylus.

Fancypen met stylus

Voor een collega heb ik een pen gemaakt van Goudenregenhout, met een stylus.

Deze pen ik aan beide kanten gefotografeerd, aangezien het zo’n fantastisch mooie tekening in het hout heeft. Doordat ik tegenwoordig altijd de pennen op een spiegel fotografeer, kun je meestal de pen rondom goed zien.

De collega was er heel erg blij mee, en ik ook.

Materialen: Goudenregen, Fancypan goud met stylus.

Acrylic pen

Voor een nieuwe collega heb ik een pen gemaakt van Acrylic shockwave navy/yellow. Daarbij heb ik gelijk een stylus erop gemaakt. Heel handig als je wilt werken op je Ipad of telefoon. Heb je die gelijk bij de hand.

Ze was er heel blij mee, ook vanwege de kleuren.

fancy-chroom-shockwave-acrylic-navy-yellow-stylus-03

Materialen: Acrylic Shockwave Navy/Yellow, Fancy pen chroom + stylus.

Over de oceanen

Ik heb al eens eerder verteld dat mijn pennen ook naar Engeland zijn gegaan.

Ik heb pas nog een Ipad stylus gemaakt voor mijn zwager, van Spalted Oak, en die is vertrokken naar Amerika. Dus ook internationaal ben ik druk bezig.

iPad stylus gold spalted oak 01

Materialen: Spalted Oak, Ipad stylus gold.

Coromandel set

Voor de vriend van mijn dochter, die recent jarig was, heb ik een pen gemaakt van Coromandel. Hij is in het bezit van een wat donkerkleurig bureau, waar deze pen heel mooi bij zou passen.

Mijn dochter wilde dat ik een bijpassende Ipad stylus zou maken, zodat zij die kon geven. Samen is het een mooie set geworden.

Fancy pen chrome coromandel 02

iPad stylus coromandel 02

Materialen: Coromandel, Fancypen chroom, Ipad stylus chroom.

Stylus pen closed endcap

In Amerika had ik wat artikelen besteld daardoor kan ik nu stylus pennen maken met een closed endcap. Dat betekent dat het geheel gesloten is met een afgeronde onderkant en geen clipjes eraan.
Ook had ik ook nieuwe tips besteld en die zijn van Kevlar gemaakt. Dat materiaal is heel prettig om mee te werken op je Ipad, het glijdt er veel makkelijker overheen.

closed endcap stylus pen kevlar tip 01

Materialen: Acryl black swirl, Stylus closed endcap kevlar.

Ipad stylus

De vorige post ging over de kerstcadeaus die ik voor mijn gezin heb gemaakt. Deze pen wil ik extra laten zien doordat die zo bijzonder geworden is.

Ik heb hiervoor een penblank gebruikt met de naam “schildpad”. Tijdens het draaien van de pen viel me op hoe transparant het ging worden. Je kunt nu op de foto heel duidelijk de binnenhuls van de pen zien. Mede daardoor heb ik gekozen om het geheel af te werken met goud.

fancypen gold turtle acryl iPadstylus

Materialen: Acryl schildpad, Ipad stylus goud.