Enige tijd geleden kreeg ik een bestelling voor een pennenset gemaakt van Ebbenhout. De klant had wel bijzondere wensen voor de vulpen. Ze wilde dat er zo weinig mogelijk versiering aan de pen zou zitten. Geen clip en ook de achterkant moest vooral strak afgewerkt worden.

Dat heeft wel enige hoofdbrekens gekost om het voor elkaar te krijgen, maar het is uiteindelijk gelukt. Ook naar tevredenheid van de klant.

De vulpen is hierdoor strakker en iets kleiner geworden. Samen met de pen is het een mooie set geworden.

F2 Ebbenhout 03

F2 Ebbenhout 02

F2 Ebbenhout 05

Materialen: Ebbenhout.

 

Het is enige tijd stil geweest op de site, maar dat betekent niet dat er niks meer uit mijn schuurtje komt.
Integendeel de afgelopen tijd heb ik het druk gehad met vele bestelling, maar ook met het uitproberen van nieuwe dingen. Deze dingen zal ik de komende tijd laten zien, dus hou mijn site maar weer in de gaten.

We hebben net de periode achter de rug van de examens van alle middelbare scholen en hogere opleidingen. En als de student dan geslaagd is na hard werken tijdens de studie en de examens wat is dan mooier om zo’n prachtige pennenset cadeau te krijgen.

Deze pennenset van Curaçao de Negro was zo’n eindexamencadeau. Ik hoop dat de ontvanger hiervan heel veel plezier ermee zal hebben.

pen set curacao de negro 03

Materialen: Curaçao de Negro, briefopener, Baron vulpen goud, Baron rollerball.